На вниманието на учениците и родителите на Трето ОУ " П.Р.Славейков"

На вниманието на учениците и родителите на Трето ОУ " П.Р.Славейков"

17.03.2020

      Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. предоставя решения за бърза и надеждна комуникация. Сега тези възможности може да подпомогнат учебния процес и да допринесат за пълноценното прилагане на един нов подход към образованието. Дигитализацията е начинът учебно-възпитателната работа да не прекъсва. Образованието в дигитална среда може да бъде приложено успешно само с Вашата подкрепа и в непрекъснато партньорство с педагогическите специалисти и ръководството на нашето училище. Всички алтернативни варианти за учене и преподаване от разстояние могат да бъдат използвани. Става дума за електронни платформи за синхронно и асинхронно обучение, онлайн обучение в реално време и електронна комуникация. Подходящи са и електронните варианти на учебници, електронно четимите учебници, както и електронните ресурси на редица доставчици.

        УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, комуникацията ни ще е възможна чрез електроният дневник "ШКОЛО", електронна та ни поща, социални мрежи и телефонен разговор. На учениците в домашни условия ще се оказва дистанционна подкрепа за самоподготовка и упражнения.

БЛАГОДАРИМ ВИ СЪРДЕЧНО, ЗА РАЗБИРАНЕТО!!! !

ЕКИПЪТ НА lll ОУ П.Р.СЛАВЕЙКОВ ГР.ТЪРГОВИЩЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!!!! ПАЗЕТЕ СЕ ! ЗАЕДНО ЩЕ СПРАВИМ!!! АДМИНИСТРАТИВНИТЕ НИ УСЛУГИ НЕ ПРЕКЪСВАТ ,ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ НА ЕЛ.АДРЕСИ - ou_3_tg@abv.bg 3ou-tg.com