eTweening 2023-2024г. Проект „Културни хармонии: Откриваме традиционните звуци на нашите корени“

eTweening 2023-2024г. Проект „Културни хармонии: Откриваме традиционните звуци на нашите корени“

В III ОУ „П. Р. Славейков“ гр. Търговище стартирахме дейности по eTwinning Project “Cultural Harmonies: Discovering the Traditional Sounds of our Roots” (Проект „Културни хармонии: Откриваме традиционните звуци на нашите корени“).
В работата по този проект са включени шест ученици от IV и V клас и двама преподаватели – г-жа Стойна Кичукова и г-жа Елена Цонева.
Държавите участници в проекта са Португалия, България, Италия, Румъния, Турция и Хърватия.
????В рамките на проекта ще се запознаем с училището, града и държавата на всеки от участниците.
???? Учениците ще представят традиционните за държавата си музикални инструменти.
????Ще бъдат проведени видеосрещи на партньорите, където децата ще усъвършенстват уменията си за говорене на английски език и ще създадат нови приятелства.
????Заедно ще изследваме, учим и създаваме преживявания по време на това образователно пътуване.
 
 
 
 
 
              Една от задачите ни е всеки ученик да създаде лого на проекта и чрез гласуване да изберем едно, което ще представим от името на училището.
✴️То ще се включи в състезанието между всички участващи училища.
Ние създадохме нашите проекти и имаме нужда от вашия глас.
⭐️ Молим Ви, да разгледате предложенията и да гласувате с харесване???? под фотоса на Вашия избор. Срокът за гласуване е 01.02.2024г.
Благодарим Ви!
 
Може да е графика на музикален инструмент и текст, който гласи 'eTwinning CULTURAL HARMONIES C* Discovring f the traditional sounds of our Roots d'   Може да е графика на музикален инструмент и текст, който гласи 'CULTURAL HARMONIES eTwinning DISCOVERING OF THE TRADITIONAL SOUNDS OF OUR ROOTS'   Може да е графика на ‎текст, който гласи '‎Cultural Harmonies eTwinning ל Discoveringofthe Traditional Sounds ofOur Roots‎'‎   Може да бъде изображение с флейта и текстово съобщение    
 
Може да е драскулка на ‎флейта и ‎текст, който гласи '‎שר eTwinning Cultural harmonies: Discovering of. Traditional soundof our ovrroots ☬‎'‎‎    Може да бъде изображение с цигулка и текст, който гласи 'Cultural Harmonies Discovering of the Traditional Sounds of Our Roots Jane Doe eTwinning'