НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" 2020 НА МОН Е ПРИСЪДЕНА НА УЧИТЕЛ ОТ ТРЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ - СТОЙНА КИЧУКОВА!

                 НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" 2020 НА МОН Е  ПРИСЪДЕНА НА УЧИТЕЛ ОТ ТРЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ - СТОЙНА КИЧУКОВА!

НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" 2020 НА МОН Е ПРИСЪДЕНА НА УЧИТЕЛ ОТ ТРЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ - СТОЙНА КИЧУКОВА!

27,11,2020

ЕДИНСТВЕНАТА НАГРАДА НА МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ЗА ТЪРГОВИЩКА ОБЛАСТ "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" 2020 ПРИСЪДЕНА НА УЧИТЕЛ -СТОЙНА КИЧУКОВА!                                                               

    Призът "Константин Величков" е учреден през 2005г и традиционно се дава по случай Деня на народните будители.  Наградата е израз на уважението,признателността към приноса на съвременните будители.

    За 2020 година единствения награден учител от Търговище и областта е г-жа Стойна Кичукова в категория "Постижения в работата с деца и ученици за преодоляване на проблемно поведение ".Предложена от колектива и ръководството на lllОУ"П.Р.СЛАВЕЙКОВ".

   Тя е педагог по музика от шест години в училището . Нейната мисия е да обучава и възпитава можещи талантливи млади хора,да открива силните страни у всяко дете.

  Уникалната постановка ,която създаде по случай юбилея на училището през учебната 2019-2020 год. " Извора на белоногата" на Славейков , постигна невероятен успех и фурор .

    В Музикалната приказка участваха 50 ученици, от които деца в риск и със специални образователни потребности. Продукцията участва в празничната програма на Община Търговище по повод 129 години от освобождението на града,във фестинал на НК"В.Левски "Родолюбие"-отличена със специална награда, гост на Национален фестивал "Арлекино" Нова Загора.

   Обръщение на директора на училището г-жа Наталия Миланова ;

 "Чест и привилегия за всеки ръководител е да има такъв член в екипа си !Тони е уникален професионалист и учител. Тя успява от всяко дете да извлече най-доброто и да създаде у него самочувствие и увереност, а от изпълненията им ЧУДЕСА!

   Огромна благодарност към г-жа Кичукова, която допринася към развитие и успех училището!  Бъди здрава и носи безкрайно този заряд,Тони!"

    Началник РУО г-жа Елка Станчева връчи приза и поднесе своите адмирации към отличения учител г-жа Стойна Кичукова.