Училищният звънец удари: "На добър час, мили деца"!

Училищният звънец удари: "На добър час, мили деца"!

Училищният звънец удари: "На добър час, мили деца"!

         Първият учебен ден на новата 2022/2023 учебна година отбелязаха в Трето основно училище „Петко Рачов Славейков“.

        Училищният двор оживя отново с радостната глъч на ученици, учители, родители, служители и гости на празника. Както винаги, първокласниците и техните родители бяха най-развълнувани. На тях им предстои да опознаят училището и неговите традиции, своите учители и съученици.

      Тържеството се проведе в двора на училището. Церемонията започна с посрещане на училищното знаме и издигане на националния флаг. Последваха песни, стихотворения и обичаното от учениците "Музикално междучасие".

       Официални гости на събитието бяха г-жа Доманова (представител на Община Търговище и член на Обществения съвет), г- жа Стефанова ( представител на РУО Търговище) и г-жа Рашева ( представител на Община Търговище). Те поздравиха всички присъстващи по случай започването на учебната година. Своето приветствие направи и директорът Наталия Миланова. След това класните ръководители поведоха първокласниците, за да прекрачат за първи път училищния праг.

       Първият звънец удари и даде началото на новата учебна година. Нека бъде успешна, присъствена и изпълнена с много поводи за вълнение и гордост!