Футболен турнир по случай 1-ви ЮНИ

Футболен турнир по случай 1-ви ЮНИ

Футболен турнир по случай 1-ви ЮНИ

   За 11-ти пореден път се проведе футболен турнир по случай празника на детето - 1-ви юни. Участие взеха деца родени след 01.01.2013г.
Мачовете се изиграха на стадион Неделчо Камов в град Търговище. Организатори са РУО - град Търговище, ОС на БФС и СРС на КТ "Подкрепа". Специален гост на детския турнир беше изпълнителния директор на ПФК Лудогорец Разград г-н Ангел Петричев.
   12 училищни отбора от областта се включиха в надпреварата. Представителите на III ОУ "П. Р. Славейков" гр. Търговище бяха учениците от групата по футбол, която е включена в НП"Заедно в изкуствата и спорта", с ръководител старши учител Николай Кожухаров.
В групата си нашите Славейковци победиха отбора на I ОУ "Христо Ботев" град Търговище с резултат 4:2 и загубиха с 2:1 от ОУ "Л. Каравелов" град Попово,който впоследствие стана и победител в турнира. С второто си място в групата нашия отбор бе на крачка да продължи към полуфинала.
Всички Славейковци взели участие в срещите се представиха чудесно. Участниците в турнира получиха грамоти и отборни предметни награди. В края на срещите отборите си направиха снимки за спомен с талисмана на отбора на Лудогорец орлицата Фортуна.
Поздравления, Славейковци!
 
Може да бъде изображение с 8 души, хора, играещи футбол, хора, играещи волейбол, хора, играещи футбол, фризби и тревна площ   Може да бъде изображение с 16 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение   Може да бъде изображение с 10 души и тълпа     Може да бъде изображение с 7 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и тревна площ